Bipa katalog - VIŠE NE VRIJEDI *

Bipa katalog

VIŠE NE VRIJEDI *

1 3 4 ... 19
Bipa katalog. Stranica 1.
1 3 4 ... 19

Pomičite se kroz ovaj Bipa letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 19 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Drogerije i parfumerije kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Bipa, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 19. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Bipa nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

BIPACard S KOJOM SE JOŠ VIŠE ŠTEDI! BIPACARD A STO KAŽES NA LETAK PUN STVARNO DOBRIH CIJENA? uz BIPACard karticu PRONADI VIŠE OD 100 PROIZVODA Card BIPACARD SKOJOM SE JOŠ VIŠE ŠTEDI! ČEMU SLUŽI BIPACard tuoja, BIPA BIPACard je kartica kojom ti pružamo još više prilika za uhvatiti! Kad imaš BC, za tebe vrijede drugačije, niže cijene velikog broja proizvoda. Samo potraži ružičaste BC cijene i ne zaboravi na blagajni pokazati karticu. A osim toga, za svakih potrošenih 50 kuna, BIPA će na tvoju karticu pospremiti 1 kunu. Tri mjeseca ih skupljaš, a zatim za sakupljeni iznos umanji račun po izboru. t facebook.com/bipa.hrvatska www.bipa.hr

Bipa katalozi

Najpopularniji katalozi