Bauhaus katalog 01.04. - 31.08.2023. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 34 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 01.04.2023. - 31.08.2023. - Sniženi proizvodi - lopatica, roštilj, drveni ugljen. Stranica 34.
34 / 49

* Vrijedi u svim Bauhaus prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
KAMADO: S dimom i vatrom! Keramički roštilji savršeni su za sve vrste kuhanja. Bilo da se radi o roštiljanju, kuhanju, dimljenju, pečenju ili kuhanju u posudi od lijevanog željeza - Kamado to omogućuje. Tu je i niska potrošnja drvenog ugljena i idealna kontrola temperature. Nijedan drugi roštilj ne pokriva tako širok spektar temperatura kao keramički roštilj: od 70 do 400 stupnjeva Celzijusa – moguće je postići stalnu temperaturu za svaki stupanj pečenja, bez obzira radi li se o kuhanju ili pečenju pizze. Keramički roštilji ne samo da imaju jedinstven oblik jajeta, već pružaju i posebne mogućnosti: njihove debele keramičke stjenke u potpunosti izoliraju roštilj. Rezultat toga je savršena raspodjela topline uz minimalnu potrošnju ugljena: do 75 % manje drvenog ugljena ili briketa potrebno je u usporedbi s klasičnim okruglim roštiljima. Zahvaljujući pohranjivanju topline, s jednim punjenjem ugljena možete lako zadržati željenu temperaturu do 24 sata. Kamado roštilj ne postavlja nikakve granice vašoj kuharskoj kreativnosti. Bez obzira na to radi li se o savršenom odresku, nježno dimljenom lososu ili savršenoj pizzi poput one iz talijanske pizzerije. Ako volite kuhati, Kamado roštilji će vam otvoriti nove mogućnosti za povezivanje užitka i strasti. To omogućuje regulacijski sustav za ventilaciju, koji osigurava brzo i precizno kontroliranje temperature. Spektar topline se obično kreće od 70 do 400°C, što se može lako očitati na termometru poklopca. Zahvaljujući ravnomjernoj distribuciji topline, vaše omiljeno meso ili riba bit će učinkovito zaštićeni od sušenja tijekom pečenja. Govoreći o zaštiti: zbog upotrebe visokokvalitetnih materijala, keramički roštilji ne samo da su izdržljivi na toplinu, već su otporni na vremenske uvjete - pravi su debelokožci! 24-satno roštiljanje sa samo 3 kg drvenog ugljena 34 Hrskavi pomfrit od batata ima najbolji okus uz hamburgere od trgane svinjetine. - KAMADO-KERAMIČKI ROŠTILJI d p e ork l l u P à la Kamado Trgana svinjetina je stvarno zakon! Niti jedno jelo s roštilja u zadnje dvije godine nije prikupilo vatrenije obožavatelje od nježne, natrgane, sočne svinjetine s roštilja. Kako napraviti deliciju od svinjskog vrata ili lopatice: Potrebna je samo marinada, Kamado i puno vremena i odmora. Dobar tek! 1 Meso se marinira preko noći. Za Kamado roštilj: Pripremiti drveni ugljen i koristiti potpaljivače od drvne vune. Za indirektno pečenje koristiti deflektorski kamen. www.bauhaus.hr 2 Postoje dvije faze stabilizacije temperature, na oko 70 i 80°C. Potrebna je redovita provjera temperature. Trajanje: više od 10 sati. U roštiljima kuglastog oblika će možda biti potrebno koristiti čips za dimljenje. 3 Kada unutarnja temperatura dosegne 92 stupnja, meso se može skinuti s roštilja. Odmah ga možete rastrgati, a za to vam mogu pomoći posebne kandže za roštilj. Meso ne treba odležati nakon pečenja. 4 Tako ukusno, s kupus salatom, lukom i domaćim BBQ umakom! Tko bi mogao odoljeti burgeru od trgane svinjetine? Čekanje se zaista isplati.

Drugi katalozi Bauhaus

Najnoviji katalozi