Bauhaus katalog 01.04. - 31.08.2023. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 4 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 01.04.2023. - 31.08.2023. - Sniženi proizvodi - boca za piće, pećnica, ormarić, donji ormarić, plinski roštilj, roštilj. Stranica 4.
4 / 49

* Vrijedi u svim Bauhaus prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
Vruće činjenice PREDNOSTI PLINSKOG ROŠTILJA U prošlosti prepoznatljiv znak američkih barbecue - zabava, no danas glavni element na nebrojeno mnogo europskih terasa. Svake sezone ih je sve više jer su njihovi korisnici oduševljeni i teško mogu zamisliti povratak na konvencionalnu tehniku roštiljanja. 1 PLINSKI ROŠTILJI 4 Jednostavnost pripreme Roštiljanje s drvenim ugljenom zahtijeva planiranje oko potrošnje ugljena, trenutka paljenja, slijeda pečenja jela itd. S plinskim roštiljem dovoljno je provjeriti stanje plinske boce, otvoriti ventile i spremni ste za roštiljanje. I dok na plinskom roštilju možete ispeći samo jedan jedini odrezak – na roštilju na drveni ugljen je isto zbog pripreme skroz nezamislivo. 2 Kontrola nad temperaturom! Recepti su sve sofisticiraniji, a zahtjevi kuhara viši. Priprema zahtijeva poštivanje vremenskih i temperaturnih okvira. S plinskim roštiljem to je mala stvar, a s drvenim ugljenom izazov. 3 Ispecite više! Sve dok imate plin u boci, možete roštiljati i ne morate razmišljati o potrebnoj količini užarenog ugljena. Neočekivani gosti se slobodno mogu pojaviti. Ako ste još gladni, na plinskom roštilju ćete uvijek pronaći ono što tražite. 4 Lako čišćenje! Nema žarenja ugljena, nema tragova na terasi i travnjaku: roštilj se (kao pećnica) očisti pomoću pirolize. Nakon hlađenja, rešetku roštilja treba očistiti roštiljskom četkom. Zatim provjerite posudu za masnoću i gotovi ste! www.bauhaus.hr plinski roštilji – IMAJTE SVE POD KONTROLOM Slobodno se opustite: Roštiljanje na plin je jednostavno, brzo i čisto. Plinski roštilji su traženiji nego ikad! Brzo su spremni za uporabu i omogućavaju maksimalnu kontrolu temperature. Roštiljaju gotovo bez mirisa i dima – tako da nema štetnih para na hrani; susjedi također neće biti uznemireni. A aroma? Testovi okusa pokazuju: nema primjetne razlike u odnosu na roštilje na ugljen! Evo kako pronaći pravi plinski roštilj za svoje potrebe Zagrijani ste za roštiljanje na plin i želite nabaviti odgovarajući roštilj? Onda imamo nekoliko savjeta za vas na što trebate obratiti pozornost pri odabiru: Među najvažnijim kvalitetnim karakteristikama plinskog roštilja su stabilnost i čvrstoća. Ako vaš plinski roštilj stalno stoji na otvorenom, vanjsko kućište bi trebalo biti izrađeno od nehrđajućeg čelika. Ako se često pomiče, bitni su stabilni kotači (ne samo blokirajući bočni kotačići). Za pohranu plinske boce zajedno s regulatorom tlaka i crijevom te roštiljskog pribora, praktičan je prostrani donji ormarić. Za one koji žele indirektno roštiljati, potreban vam je poklopac – po mogućnosti sklopivi i s dvostrukim stijenkama kako se ne biste opekli. Snaga plamenika (u kilovatima) određuje koliko brzo roštilj pretvara plin u toplinu. Imajte na umu: što je veća snaga, to je veća potrošnja plina. Stoga je također važno koja veličina plinske boce stane ispod – ili može li se priključiti više boca. Plamenici bi trebali biti pojedinačno i neprestano podesivi. Dodatne funkcije poput ugrađenog termometra i sustava za prikupljanje masnoće čine roštiljanje savršenim.

Drugi katalozi Bauhaus

Najnoviji katalozi