Bauhaus - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Bauhaus, uključujući lokacije Bauhaus s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Bauhaus. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Bauhaus.


Katalozi Bauhaus
Katalozi Bauhaus
Katalozi Bauhaus

O Bauhausu

Tvrtka Bauhaus postoji od 1960. godine, osnovana u Mannheimu u Njemačkoj, dok je prvi Bauhaus prodajni centar u Hrvatskoj otvoren 2000. godine. Bauhaus je lanac samoposlužnih prodajnih centara te se specijalizira za prodaju alata za radionicu, kuću i vrt – po principu samoposluge. Bauhaus se ponosi svojim provjerenim markama, stručnim osobljem i mnogovrsnošću i proizvoda i odjela za sve potrebe.

U Bauhausovoj ponudi nalaze se alati za vrt i okućnicu, oprema za slobodno vrijeme, uređaji za hlađenje i grijanje, sredstva za uređenje doma, strojevi, željezarija, građevinski materijal, auto oprema i mnoge druge kategorije proizvoda. Također izdvajamo cvijeće, pločice, bojlere i bazene. Bauhaus daje čak 5 godina jamstva na svaki uređaj na motorni ili električni pogon (osim baterija, akumulatora, sredstava za rasvjetu i potrošnih dijelova), isto kao i zamjenu proizvoda unutar 4 tjedna od kupnje.

Za laku i brzu kupovinu dostupan je web shop na kojemu možete vidjeti sve što Bauhaus trenutno ima u ponudi. Bauhaus isto tako nudi najam prikolica, strojeva i alata, usluge prijevoza i mnoge druge. Proizvodi su po pristupačnim cijenama uz mnogo posebnih akcija. Kliknite ovdje da bi ste pregledali najnovije Bauhausove letke i kataloge.

Da bi ste saznali više o Bauhusu, posjetite mrežnu stranicu https://bauhaus.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Bauhausu

  • 15 stručnih odjela za svaku vašu potrebu: preko 120,000 proizvoda visoke kvalitete preko 15 odjela i svi su proizvodi za radionicu, kuću i vrt.
  • Kvalitetna usluga podrške profesionalcima: u ponudi je popust pri kupnji veće količine robe, profesionalno savjetovanje, te usluga dostave i komisioniranja robe.
  • Provjerene marke visoke kvalitete: proizvodi u prodaji Bauhausa su skoro u cijelosti oni poznatih proizvođača, a koji se proizvode prema Bauhausovim naputcima.
  • Ekološki osviješteni: brojni ekološki proizvodi u ponudi, kao npr. velika ponuda razrjeđivača i boja bez otapala, te građevni elementi s dokazanom energetskom učinkovitosti. 

Poslovnice i radno vrijeme

Bauhaus ima svoje prodajne centre u Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu, tri centra u Zagrebu (Zagreb – Buzin, Zagreb – Jankomir, Zagreb - Žitnjak) i jedan u Zadru. Očekuje se i proširenje u Osijek. Kako bi ste pronašli Bauhaus prodajni centar u vašoj blizini, kliknite ovdje. Radno vrijeme varira s obzirom na prodajni centar, te ga možete pronaći ovdje.