Aparat za kavu Plodine - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Plodine s promocijama koje traju 29.06.2022. Doznajte za posljednje Plodine aparat za kavu ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod aparat za kavu naći ćete po sniženoj cijeni od 119,99 HRK u trgovini Plodine. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.06. do 05.07.2022.. Ako želite kupiti aparat za kavu, posjetite najbližu trgovinu Plodine.

Přehled cen

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
Aparat za filter kavu SUPER PONUDA! 00,99 -  
119,99 HRK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Aparat za kavu u katalozima trgovine Plodine

 

Aparat za kavu – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Plodine aparat za kavu popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Plodine aparat za kavu akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Plodine aparat za kavu akcije, možete pretraživati akcije na aparat za kavu od drugih maloprodaja poput KTC, Pevex, INTERSPAR, SPAR ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: argentinski odrezak, audio sustav, aparat za sladoled, aparat za kokice, Aussie, Anidor, Absolut, auto nosač, antistresni proizvod, Ariana Grande. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – aparat za kavu

Najnoviji katalozi