Adventski kalendar Kaufland - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Kaufland s promocijama koje traju - Doznajte za posljednje Kaufland adventski kalendar ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

 
Aktualni katalozi
 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Kaufland adventski kalendar popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Kaufland adventski kalendar akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Kaufland adventski kalendar akcije, možete pretraživati akcije na adventski kalendar od drugih maloprodaja poput - ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Audio Technica, aparat za hlađenje vode, Anidor, Autan, Absolut, Acer, aparat za nareske, auto pojačalo, Adobe, auto zvučnici. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!


O Kauflandu

Kaufland, njemački lanac hipermarketa koji je osnovan 1930. Kaufland danas ima više od 1270 poslovnica širom svijeta, dok u Hrvatskoj prvi put otvoren 2001. i ima poslovnice na čak 39 lokacija, a dostupno je više od 30000 proizvoda. Odlikuje se izuzetno velikim izborom proizvoda pod jednim krovom, od prehrambenih proizvoda do robe opće namjene. Prema nezavisnoj agenciji za istraživanje tržišta Hendal, Kaufland je prošao ispitivanje i time nudi najbolji omjer cjene i kvalitete u kategoriji "Svježe voće i povrće"

U Kauflandu od prehrambenih proizvoda možete pronaći voće, povrće, meso, pekarske proizvode, mliječne proizvode, začine, tjesteninu, bezalkoholna i alkoholna pića, te slatkiše. Od neprehrambenih proizvoda tu su igračke, gume, cvijeće, vrtna oprema, kućanski uređaji, knjige, odjeća, obuća i mnogi drugi artikli. Kaufland nudi i vlastite robne marke čijom kupovinom ćete uštedjeti, ali i ne izgubiti na kvaliteti.

Kaufland također nudi Kaufland mobilnu aplikaciju. Njome možete uvrstiti proizvode iz recepata direktno na popis za kupovinu te pregledati sve što se trenutno može kupiti u Kauflandu, kao i trenutne akcije.

Adventski kalendar - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci